Türkiye’nin İlk Fındık Haber Sitesi Yayında!

Dünya fındık üretiminin %70'ten fazlasını karşılayan Türkiye, artık sektörün nabzını tutacak ilk ve tek haber sitesine kavuştu.

TÜRK İŞ İNSANININ UKRAYNA YATIRIMI ZORLA ELİNDEN ALINDI

Kiev’de yaşanan olayda Türk iş insanı Mesut Doğan, milyonlarca dolarlık yatırımını kaybederek adalet arayışına girdi.

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar; “Hizmetlerimiz Dağları Aştı!”

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Pozantı ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI: “İL SU KURULLARINDA İLLERİMİZİN SU YÖNETİMİ VE ALTYAPI SORUNLARINA DAİR KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER YAPILARAK ETKİLİ ÇÖZÜMLER VE STRATEJİLER BELİRLENDİ"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 81 ilde oluşturulan İl Su Kurullarının ilk toplantılarının yapıldığını belirterek, “İl Su Kurullarında kentlerimizin su yönetimi ve altyapı sorunlarına dair kapsamlı değerlendirmeler yapılarak etkili çözümler ve stratejiler belirlendi" ifadelerini kullandı.

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık %32,10 arttı, aylık %1,56 azaldı

Tarım-ÜFE'de (2020=100), 2024 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %1,56 azalış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %17,92 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %32,10 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %55,84 artış gerçekleşti.

Tarım ve Orman Bakanlığı^nda 500 işçi noter kurasıyla yeni işlerine kavuştu

Tarım ve Orman Bakanlığı teşkilatında istihdam edilecek bin 500 işçi noter kurasıyla yeni işlerine kavuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 500 işçi noter kurasıyla yeni işlerine kavuştu

Adanalılar AFAD Mesajı Endişelendirmesin: Deprem Tatbikatı!

12 Eylül'de dört ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek deprem tatbikatı kapsamında Adana'da yaşayanların telefonlarına da mesaj gönderilecek. Tatbikatın amacı afet durumlarına hazırlıklı olmak.

Bakan Şimşek’ten Ağustos Ayı Enflasyon Verilerine İlk Yorum

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı ağustos ayı enflasyon rakamlarına göre, yıllık enflasyon %51,97 olarak kaydedildi. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonun seyrine dair bazı değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, dezenflasyon sürecinin belirginleştiğini belirterek, "Aylık gıda enflasyonu 4 yıl sonra ilk kez negatif oldu. Finansal istikrarın güçlenmesi, ekonomideki dengelenme ve beklentilerdeki iyileşmenin etkisiyle son çeyrekte aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüş bekliyoruz" dedi.

Ayhan Barut''tan Yanlıştan Dönün Çağrısı!

Ayhan Barut, bitkisel üretimde tarımsal desteklerle ilgili yayınlanan yönetmeliğe tepki gösterip yanlıştan dönülmesi çağrısında bulundu.

Burhanettin Bulut, Adana’da yaklaşan pamuk hasadı öncesi iktidara çağrı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana’da yaklaşan pamuk hasadı öncesi iktidara çağrı yaptı. ” Pamuğun Taban Fiyatı en az 30 TL Olmalı"

Adana’nın yaylalarında yetişen kızılcık kirazının hasadı başladı

Adana'nın Feke, Saimbeyli ve Pozantı ilçelerinde yüksek antioksidan içeriği nedeniyle sağlıklı bir besin olan kızılcık kirazında hasat başladı.

2024-2025 Su Ürünleri Av Sezonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı

2024-2025 Su Ürünleri Av Sezonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla İstanbul Yenikapı'da düzenlenen törenle açıldı.

Çukurova’nın Tarım Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor

Çukurova Ziraat Haber Yayında! Çukurova’nın Tarım Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor

Gündem

Tarım sektörünün gündemi